Week van de vrijwilliger

 

Week van de vrijwilliger

 

 

Voor de week van de vrijwilliger organiseerden wij op maandag 4 maart een activiteit waarin de vrijwilligers centraal stonden.

 

We gingen van start met koffie en gebak en uiteraard werd er een op maat gemaakt gedicht voor de vrijwilligers voorgelezen. Wij appreciëren hun hulp en aanwezigheid en ook de bewoners zijn echt op hen gesteld. Vanuit Zorgbedrijf Meetjesland werd hen ook een leuke attentie overhandigd.

 

Omdat zij voor ons onmisbaar zijn, werden zij nadien op een gepaste muzikale manier bedankt. Enjoy was onze muzikale gast. Enjoy is een muzikaal duo bestaande uit André Verbeeck (keyboard/zang) en Karina De Gendt (zang).

 

Vanaf de eerste noten zat het er boenk op. Het duo nam ons mee op een muzikale tocht doorheen de dansmuziek in al zijn genres: disco, schlagers, oldies… tot de meest hedendaagse popsongs. Zij gaven het beste van zichzelf en er werd dan ook uitbundig meegezongen en gedanst. Als afsluiter en als bedanking voor onze vrijwilligers, zongen Karina en André het liedje ‘Simply the best’ van Tina Turner.

 

Dankjewel Karina en André voor deze fijne muzikale namiddag.

 

Christine De Smaele

 

Week van de vrijwilliger

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele