Paasontbijt

 

Op woensdag 20 maart stond het paasontbijt voor onze bewoners en hun familie op het programma. Rond 8 uur kwamen de eersten de zaal binnen. Zij konden aanschuiven aan een mooi gedekte tafel en kregen een glas vers fruitsap aangeboden om de ochtend gezond en goed te starten.

 

Het rijkelijk gevuld ontbijtbuffet bestond uit verse fruitsla, platte kaas, een assortiment aan charcuterie en kaas, gebakken eieren met of zonder spek, croissants, koffiekoeken met chocolade en fruit, kortom teveel om op te noemen. Er was voor elk wat wils. Waar liefde de tafel dekt, smaakt het eten het best!

Ondertussen werd er heerlijk gekeuveld over koetjes en kalfjes en huppelde de paashaas vrolijk door de zaal.  Uiteraard nam hij de tijd om met iedereen op de foto te staan. Ook een aantal bewoners op de kamers kregen het bezoek van de paashaas. Hij bracht voor alle bewoners iets lekkers mee wat ze zeker wisten te appreciëren.

 

Iedereen was het er na afloop over eens: ‘het was super lekker en het heeft ons goed gesmaakt!’ Bedankt aan het keukenteam voor dit verzorgd buffet! Bedankt aan iedereen die meegeholpen heeft tot het welslagen van deze activiteit! En ten slotte bedankt aan jullie, de familie, voor jullie talrijke aanwezigheid. We kunnen spreken van een super geslaagd paasontbijt!

 

Christine De Smaele

Paasontbijt

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele