Paëlla avond

 

Op vrijdag 26 januari stond er voor de eerste keer een paella avond op het programma. De ideale gelegenheid om samen met de familie te nieuwjaren. Een formule waar iedereen duidelijk zin in had. Dit konden we merken aan de vele inschrijvingen.

In de late namiddag werd van start gegaan met het aperitief en bijhorende hapjes. Ondertussen werden in de keuken de laatste ingrediënten aan de paella toegevoegd. Het was voor hen een ware uitdaging die ze met plezier aangingen. Het was om bij te watertanden! Daarna werd het paellabuffet geopend en kon je meerdere keren aanschuiven. Er was ook een quiche voorzien voor diegenen die geen paella lustten. Dat het smaakte, staat buiten kijf. Er werd heerlijk gekeuveld en rijkelijk gegeten. Het deed onze bewoners deugd om samen met hun familie gezellig aan tafel te zitten.

Na het buffet volgde een lekker ijsje.

Bedankt aan het keukenteam voor de superlekkere paella. Maar vooral ook een dikke dankjewel aan iedereen die geholpen heeft met het op- en afdienen, de decoratie… kortom met alles in gereedheid te brengen en om de avond vlotjes te laten verlopen. Samen staan we sterk!

Een formule die zeker voor herhaling vatbaar is!

Christine De Smaele

Paella avond

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele