Sinterklaasfeest

 Op woensdag 6 december stond ons jaarlijks sinterklaasfeest met Dany’s Guitar sound gepland. Net zoals vorig jaar werden ook dit jaar de kinderen van de medewerkers uitgenodigd. We mochten maar liefst een 40-tal kinderen verwelkomen. We gingen van start met koffie en een verwenbordje. De kinderen werden door de roetpieten meegenomen en kregen er een donut met fruitsap aangeboden. Daarna volgde een entertainment op maat waarbij de roetpieten de kinderen allerlei opdrachten lieten uitvoeren.

Dat ook Dany Vermeire er zin in had, staat buiten kijf. Hij vloog er meteen vol enthousiasme in en bracht de ene meezinger na de andere terwijl hij gezwind met zijn gitaar tussen de tafels floreerde. Na de versnaperingen werd de dansvloer geopend en de aanwezigen lieten zich dit geen twee keer zeggen. De opgedane calorieën werden verbrand, de stemmen gesmeerd.

Na de kamerbezoeken, kwam de Sint dan eindelijk de zaal binnengewandeld. Hij nam het woord en riep de jongeren allemaal bij zich. De Sint sprak de kinderen toe. Hij bedankte hen maar wees hen ook op enkele aandachtspuntjes. De kinderen zongen samen met Dany een aantal sinterklaasliedjes tot groot jolijt van de Sint en Zwarte Piet. De kinderen schoven daarna om beurt aan bij de Sint en lieten zich van hun fotogeniekste kant zien. Een aantal kinderen hadden een tekening gemaakt. De Sint had voor elk kind een zakje met zoetigheden mee wat ze ten zeerste apprecieerden. Ook voor de bewoners nam de Sint eventjes tijd. Uiteraard kregen ook zij chocolade aangeboden.

Met ‘dag sinterklaasje’ namen we afscheid van de Heilige man. Na al die lovende woorden was het tijd om nog even verder te genieten van Dany’s Guitar sound.

We mogen spreken van een druk maar geslaagd feestje! Tot volgend jaar.

Christine De Smaele Sinterklaasfeest

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele