Kerstmarkt in WZC Ter Caele

 

Op woensdag 13 december hadden we onze kerstmarkt die net zoals vorig jaar in samenwerking was met het lokaal dienstencentrum ‘Het Hoeksken’. Het woonzorgcentrum was ondergedompeld in een heuse kerstsfeer. Er was een vlot heen en weer gewandel tussen beide kerstmarkten wat we enkel maar konden toejuichen.

Talrijke kraampjes en live muziek van Luciano zorgden voor een heerlijke drukte, warmte en gezelligheid. Velen kwamen de sfeer opsnuiven. Er werd gezellig gekeuveld en meegezongen. Je kon er kerststukjes aankopen aan democratische prijzen, je kon juwelen, leuke hebbedingetjes en kerstkaartjes aankopen en nog zoveel meer. Uiteraard konden de hongerigen gespijsd en de dorstigen gelaafd worden. We hadden appelbeignets, hotdogs en cava in de aanbieding.

 

De medewerkers zorgden voor de nodige ambiance door met hun kersttrui, rood kerstkleedje en kerstattributen tussen de aanwezigen te floreren. Uiteraard mocht ook de Kerstman niet ontbreken.

 

Bedankt aan de vele standhouders en de vele bezoekers. We kijken terug op een geslaagde kerstmarkt. Graag tot volgend jaar!

 

Christine De Smaele

Kerstmarkt

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele