Kerstfeest met Frank Valentino

 Na een geslaagde kerstmarkt, hadden we als kers op de taart op maandag 18 december ons jaarlijks kerstfeest. Er heerste een gezellige drukte in ons woonzorgcentrum. Na een kop geurende koffie en een lekker stukje kerstbûche werd de dansvloer al snel gevuld. Voor de muzikale omlijsting konden we rekenen op de Vlaamse charmezanger Frank Valentino. Hij bracht ons een mix van vele vlotte meezingers en warme kerstliederen. De liedjes volgden elkaar vlotjes op. De danslustigen en de nachtegalen onder de aanwezigen konden dit alleen maar toejuichen. Een perfecte combinatie die zorgde voor een gezellige sfeer. De rode vlaggetjes met de naam erop van Frank zorgden voor net dat tikkeltje extra ambiance waarbij sommigen volledig uit de bol gingen.

 

Iedereen had duidelijk zin om er voor de laatste keer in 2023 nog eens een ferme lap op te geven. Met een lekkere kerstcocktail erbij zaten we helemaal in de kerstsfeer.

 

Het was opnieuw een prachtige, muzikale namiddag waarop we ons goed geamuseerd hebben. Een mooiere afsluiter van het jaar 2023 konden we ons niet wensen.

 

Christine De Smaele

Kerstfeest met Frank Valentino

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele