Optreden Mme. Zaza Project

 

Op vrijdag 24 november werd de seniorenweek afgesloten met een optreden van het Travestiegezelschap Mme. Zaza Project. Mme. Zaza Project was al een paar keer bij ons te gast en hun optreden oversteeg toen al onze verwachtingen. Madame Zaza is een icoon binnen de showqueenwereld. Zij weet als geen ander het jong dynamisch team te stimuleren om er elke keer iets groots van te maken.

Imitaties van bekende vedetten en wereldsterren passeerden de revue en er werd uit volle borst meegezongen met de vele gekende deuntjes: Carolientje, zo slank als je dochter, Que sera, O lieve vrouwen toren…. Dat ook nu humor hoog in het vaandel stond tijdens hun spektakel, staat buiten kijf. Met hun versie van ‘westenwind’, het ‘schetenlied’ brachten ze er zeker de ambiance in.  Toen Bo daarbij vertelde dat ‘spruiten de broek doen fluiten’ en ‘beter een scheetje voor iedereen dan buikpijn voor mij alleen’, werd er uitgelaten gelachen. Het gezelschap zorgde voor veel verrassende visuele effecten waarbij zij een aantal bewoners mee op sleeptouw namen.

Onze bewoonster Monique die vandaag jarig was, werd eventjes extra in de kijker gezet wat ze ten zeerste apprecieerde.

Als bisnummer bracht het gezelschap het liedje ‘een clown’ wat bij velen zorgde voor een kippenvelmoment.

De kleurrijke kledij, pluimen, accessoires en dansmoves trokken de aandacht. We hadden ogen tekort om de wel meer dan 20 kostuums te bewonderen. Een dikke merci aan het gezelschap van Mme. Zaza Project.

Het werd opnieuw een spetterend optreden waarover zeker nog lang zal worden nagepraat!

Christine De Smaele

Mme Zaza

Reacties

Populaire posts van deze blog

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele