Opening van de seniorenweek met Cliff en Katrien

Op maandag 20 november werd het startschot gegeven van de seniorenweek met een openingsreceptie. Tegen een lekker glaasje cava of fruitsap en een warm hapje zeggen we zeker geen nee. Voor de muzikale omlijsting konden we rekenen op Cliff en Katrien. Zij namen ons mee op hun muzikale ontdekkingstocht en brachten een mix van bekende nummers afgewisseld met nu en dan een vleugje accordeonmuziek. Een perfecte combinatie die zorgde voor een gezellige sfeer.

 

Wat bijzonder was aan die namiddag was dat we onze collega Johan De Bruyne bij het geheel betrokken. Johan gaat op 1 december met pensioen. Een ideale gelegenheid om hem die namiddag  op sleeptouw te nemen en kennis te laten maken met onze dansvloer. En of hij gedanst en gezongen heeft! 

Een dikke dankjewel aan Cliff en Katrien om zich zo flexibel op te stellen. We hebben er samen een onvergetelijke namiddag van gemaakt voor onze bewoners en voor Johan. Iedereen had duidelijk zin om er nog eens een ferme lap op te geven. Vooral de polonaise kende veel bijval.

 

Een geslaagde opener!

 

Christine De Smaele

Openingsreceptie

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele