Zomerfeest in WZC Ter Caele

Op donderdag 22 juni stond het zomerfeest voor de beschermde afdeling op het programma. Het thema was ‘disco time’. De ontspanningsruimte werd omgetoverd tot een prachtig geheel. Buiten viel de regen met bakken uit de lucht, maar daar was binnen niets van te merken.

De decoratie in de zaal en op de tafels sprak boekdelen. Aan elk detail werd gedacht: langspeelplaten hingen aan het plafond, een jukebox, en oranje en witte ballonnen fleurden de zaal op. Zelfs de outfit van het aanwezige personeel (een discobroek met wijde pijpen en witte T-shirten) en de vrijwilligers, kaderde perfect in het thema. Iedereen gaf het beste van zichzelf om het de bewoners en hun familie zo aangenaam mogelijk te maken.

Zodra iedereen gesetteld was, kregen ze een pisang en fruitsap vergezeld van drie zomerse hapjes. Het aperitief werd gevolgd door kroketjes, beenham en een variatie aan groenten. Dit in combinatie met een lekker glas wijn of limonade. Als afsluiter werden vingers en duimen afgelikt bij een verfrissend ijsje. Er werd smakelijk gegeten en de lege borden spraken voor zich. Een pluim voor het keukenpersoneel!

Het beste middel om de opgedane calorieën te verbranden is ‘dansen’. We hadden voor deze gelegenheid zanger Fabrice uitgenodigd. Hij zette zijn beste beentje voor en bracht een leuke variatie aan meezingertjes uit vervlogen jaren: ‘brandend zand’, ‘la vie en rose’, ‘drink rode wijn’ en ook heel wat disco nummertjes. Op vraag van een bewoonster zong hij zelfs Donna Summer: hot stuff! Er werd veel gedanst, gezongen en vooral genoten. Bedankt Fabrice om onze bewoners en hun familie zo’n fijne namiddag te bezorgen. Er was veel ambiance.

Dankzij de vlotte samenwerking van alle aanwezigen, werd het voor deze bewoners een mooie dag waar zij met volle teugen hebben van genoten.

 

Christine De Smaele

Zomerfeest

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger