Muzikaal optreden Garry Hagger

 Voor het vijfjarig bestaan van Zorgbedrijf Meetjesland mochten we op maandag 26 juni Garry Hagger ontvangen in ons woonzorgcentrum. In 2019 was hij al eens bij ons geweest en dat optreden zorgde toen voor heel wat ambiance. Onze verwachtingen waren dan ook hooggespannen.

 

De aanwezigen in de stampvolle zaal zaten reeds kort na de middag vol ongeduld en spanning te wachten op het optreden van Garry Hagger. Al vanaf de eerste muzikale noten zat de sfeer er ‘boenk’ op. Garry Hagger heeft een klok van een stem en wist dan ook iedereen voor 100% te bekoren. Hij is bovendien een waar entertainer die graag inspeelt op wat er rondom hem gebeurt.

Bijna anderhalf uur werd er uitbundig meegezongen en vooral gedanst op liedjes zoals ‘Besame mucho’,  ‘Het allermooiste’, ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’… Deze liedjes zijn slechts een greep uit het ruime repertoire van de zanger. Het werd een namiddag met een nostalgische knipoog. Ter Caele staat, net zoals toen, nog altijd garant voor een uitbundig muzikaal en dansklaar publiek. En dat was nu zeker niet minder.

Als try out bracht Garry Tomorrowland zelfs naar het woonzorgcentrum. En of dat succes kende!

 

Bewoners, familie, vrijwilligers, het animatieteam, collega’s uit de zorg, facilitaire medewerkers… iedereen stond op de dansvloer! Garry Hagger liet het woonzorgcentrum uit zijn dak gaan. Het enthousiasme werkte aanstekelijk en de temperaturen in de zaal liepen hoog op.

 

Na het optreden nam de zanger nog ruim de tijd om met de aanwezigen op de foto te staan en gehandtekende kaarten uit te delen.

Het staat buiten kijf dat iedereen lang zal blijven napraten over deze fantastische namiddag.

 

Bedankt Garry voor deze muzikale entertainvolle namiddag.

 

Christine De Smaele

Garry Hagger

Reacties

  1. Bedankt voor de uitnodiging, goede ontvangst en ambiance. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor de fijne reactie! Het genoegen is zeker wederzijds. Steeds welkom in Ter Caele!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Zomerfeest in WZC Ter Caele