Ontbijtbuffet

 Op donderdag 15 juni stond het ontbijtbuffet voor onze bewoners en hun familie op het programma. Rond 8 uur kwamen de eersten de zaal binnen. Zij konden aanschuiven aan een mooi gedekte tafel en kregen een glas vers fruitsap aangeboden om de ochtend gezond en goed te starten.

 

Het rijkelijk gevuld ontbijtbuffet bestond uit verse fruitsla, platte kaas, een assortiment aan charcuterie en kaas, gebakken eieren met of zonder spek, croissants, koffiekoeken met chocolade en fruit, kortom teveel om op te noemen. Er was voor elk wat wils. Ondertussen werd er heerlijk gekeuveld over koetjes en kalfjes.

Wat meteen duidelijk werd: ‘zien eten doet eten’! En of er gegeten werd.

 

Omdat het vandaag eveneens de verjaardag was van onze directie, Eveline De Vriendt, werd zij met een smoes naar de zaal geroepen. Onder de vrolijke noten van ‘happy birthday’ kreeg zij applaus en felicitaties van alle aanwezigen.

 

Iedereen was het er na afloop over eens: ‘het was super lekker en het heeft ons goed gesmaakt!’ Bedankt aan het keukenteam voor dit verzorgd buffet! Bedankt aan iedereen die meegeholpen heeft tot het welslagen van deze activiteit!

 

Christine De Smaele

Ontbijtbuffet

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele