Playbackshow

Op woensdag 10 mei stond er in de namiddag alweer een gloednieuwe playbackshow op de kalender. Een show waar de bewoners en hun familie altijd met veel plezier naar uitkijken. De afwezigen kunnen we alleen maar ongelijk geven.

We mochten voor deze gelegenheid rekenen op heel wat collega’s: zorg, facilitaire medewerkers, technische dienst, het KERA team, een collega van de hoofdzetel, onze directie, onze voorzitster, vrijwilligers en ja, zelfs bewoners.

De medewerkers van WZC Ter Caele liepen die middag heen en weer door de gangen van het woonzorgcentrum. Er werden nog wat pasjes geoefend, concrete afspraken gemaakt en een laatste blik in de spiegel geworpen. Het publiek zat vol spanning te wachten.

Het verhaal verliep als volgt: Natascha (Natjen) en Arthur (Tuurken) vertrokken op weekend met de trein naar Oostende .

Er werd een scenario uitgeschreven waarbij telkens verwezen werd naar een liedje. Een diversiteit aan nummers kwam hierbij aan bod: ‘Als de zon schijnt’, ‘Zo macho’, ‘Zomersproetjes’ en ‘Het kleine cafĂ© aan de haven’ zijn slechts een greep uit het ruime aanbod. De gekende liedjes werden uitbundig meegezongen door de aanwezigen.

Natjen en Tuurken beleefden met overgave de ‘ups and downs’ die ze tijdens hun weekend meemaakten en namen de aanwezigen mee in hun verhaal. Er werd gebruik gemaakt van visuele en verrassingseffecten, tot groot jolijt van iedereen.

Iedereen was mee met het verhaal en de artiesten slaagden erin om de aanwezigen te betrekken met hun enthousiasme. Er werd aandachtig geluisterd en veel gelachen.

Iedereen was het er unaniem over eens: ‘het was een super mooie show’. Voor het scenario, het enthousiasme en de gezelligheid kregen we een dikke tien.

Dank aan alle collega’s die hun steentje hebben bijgedragen tot het welslagen van deze namiddag. 

Top team Ter Caele!

Op woensdag 22 november komen we met veel plezier terug met een nieuwe show.

Christine De Smaele

Playbackshow

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele