Paasmarkt

Op woensdag 29 maart heerste er een gezellige drukte in ons woonzorgcentrum. De ontspanningsruimte was omgetoverd tot een kleurrijk tafereel voor onze indoor Paasmarkt. Het zonnetje op de achtergrond deed zichtbaar deugd.

Rond 13u30 kwamen de eerste nieuwsgierigen de zaal binnengewandeld. In een mum van tijd liep de zaal goed vol en heerste er een opperbeste sfeer.  Je vond er tal van kraampjes: onder andere juwelen om er op z’n Paasbest uit te zien, bloemstukjes, handgemaakte paasfiguren en leuke hebbedingetjes. Uiteraard waren er kraampjes om de dorstigen te laven en de hongeren te spijzen. Er waren wafels, rijstpap, mattentaarten, koffie en chocolademelk in de aanbieding. Wie liever een paasspel speelde of zijn kans waagde bij de prijsvraag, was ook hier aan het juiste adres. Aan de kraampjes werd er gewikt en gewogen maar vooral genoten.

Als kers op de taart kon je op de foto met de paashaas. Voor deze fotoshoot was een aangepast decor voorzien. De paashaas nam met veel plezier de tijd om zich van zijn beste kant te tonen en samen met de aanwezigen voor de lens te poseren.

In de vaas zaten 213 paaseitjes. Bedankt aan iedereen die zijn kans heeft gewaagd. Een onschuldige hand heeft een winnaar uitgeloot. Mevrouw Daniella Van Iterson is de gelukkige en mag haar geschenk komen afhalen.

 

Bedankt iedereen en graag tot volgend jaar!

 

De paashaas, die trok naar andere oorden…

 

Christine De Smaele

Paasmarkt

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele