Kerstmarkt in WZC Ter Caele

 Op woensdag 14 december kon onze kerstmarkt, in samenwerking met het lokaal dienstencentrum ‘Het Hoeksken’, eindelijk opnieuw doorgaan. Tussen beide locaties lag de rode loper uitgerold gedecoreerd met vuurschalen. We zagen dan ook een vlot heen en weer gewandel tussen beide kerstmarkten wat we enkel maar konden toejuichen.

Buiten was het behoorlijk koud, maar daar was binnen weinig van te merken. De ontspanningsruimte en gang werd voor deze gelegenheid ondergedompeld in de kerstsfeer. Talrijke kraampjes zorgden voor een heerlijke sfeer en gezelligheid. Velen kwamen de sfeer opsnuiven. Je kon er kerststukjes aankopen aan democratische prijzen, de ‘sjettebollekes’ - kantklossers en schilders demonstreerden hun werkjes, je kon juwelen en kerstkaartjes aankopen… en nog zoveel meer. Uiteraard konden de hongerigen gespijsd en de dorstigen gelaafd worden.

 

Het KERAteam zorgde voor de nodige ambiance door met hun kersttrui of rood kerstkleedje tussen de aanwezigen te floreren. Ook de kerstmannen, van zowel het dienstencentrum als het woonzorgcentrum, liepen duidelijk in hun nopjes.

 

Op de achtergrond speelde kerstmuziek en ondertussen werd er gezellig gekeuveld.

 

Bedankt aan de vele standhouders en de vele bezoekers. We kijken terug op een geslaagde kerstmarkt. Graag tot volgend jaar!

 

Christine De Smaele

Kerstmarkt

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele