Kerstfeest met Frank Valentino

Dat Kerst ons nauw aan het hart ligt, bleek uit een aantal doelgerichte activiteiten. Zo hadden we onze kerstmarkt, de leerlingen van het Einstein Atheneum die kerstliederen brachten en het maken van kerststukjes.

Als kers op de taart hadden we op dinsdag 20 december ons jaarlijks kerstfeest. Er heerste een gezellige drukte in ons woonzorgcentrum. Na een kop geurende koffie en een lekker stukje taart werd de dansvloer al snel gevuld. Voor de muzikale omlijsting konden we rekenen op Frank Valentino. Hij bezorgde ons een ‘happy afternoon time’. Dit resulteerde in vele vlotte meezingers zoals ‘Tulpen uit Amsterdam’, ‘Drink rode wijn’, ‘Daar bij die molen’ en zo veel meer. De liedjes volgden elkaar vlotjes op. De danslustigen en de nachtegalen onder de aanwezigen, konden dit alleen maar toejuichen. De rode vlaggetjes met de naam erop van Frank, zorgden voor net dat tikkeltje extra ambiance.

Het liedje ‘La lettre’, waarbij Frank de trompet bespeelde, vonden velen een toppertje en liet niemand onberoerd. Uiteraard konden een aantal kerstliedjes niet ontbreken. Een perfecte combinatie die zorgde voor een gezellige sfeer.

Iedereen had duidelijk zin om er voor de laatste keer in 2022 nog eens een ferme lap op te geven. De dames van het animatieteam floreerden met hun rode kerstkleedjes tussen de aanwezigen wat vooral de mannelijke bewoners wisten te appreciëren. Met een glaasje glühwein erbij, zaten we helemaal in de kerstsfeer.

Het was opnieuw een prachtige, muzikale namiddag waarop we ons goed geamuseerd hebben. Een mooiere afsluiter van het jaar 2022 konden we ons niet wensen.

 

Christine De Smaele


Kerstfeest

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele