Playbackshow

Op woensdag 23 november stond er in de namiddag een gloednieuwe playbackshow op de kalender. Een show waar de bewoners altijd met veel plezier naar uitkijken.

De medewerkers van WZC Ter Caele en een aantal collega’s van de hoofdzetel van Zorgbedrijf Meetjesland, liepen die middag heen en weer door de gangen van het woonzorgcentrum. Er werden nog wat pasjes geoefend, concrete afspraken gemaakt en een laatste blik in de spiegel geworpen. De bewoners zaten vol spanning te wachten.

Het verhaal verliep als volgt: Natascha (Natjen) en Arthur (Tuurken) vertrokken op wintersport naar Zwitserland.

Er werd een scenario uitgeschreven waarbij telkens verwezen werd naar een liedje. Een diversiteit aan nummers kwam hierbij aan bod: ’Bergje op, bergje af’, ‘Bij de politie’, ‘Anton aus Tirol’ en ‘De winter is weer in het land' zijn slechts een greep uit het ruime aanbod. Het geheel zorgde voor een aantal hilarische momenten.

Natjen en Tuurken beleefden met overgave de ‘ups and downs’ die ze tijdens hun reis meemaakten en namen de aanwezigen mee in hun verhaal. Er werd gebruik gemaakt van visuele en verrassingseffecten, tot groot jolijt van iedereen.

Iedereen was mee met het verhaal en de artiesten slaagden erin om de aanwezigen te betrekken met hun enthousiasme. Er werd aandachtig geluisterd, meegezongen en gelachen.

Iedereen was het er unaniem over eens: ‘het was de beste show die ze tot nu toe hadden gezien’. Een mooier compliment konden we niet krijgen.  

Dank aan alle collega’s die hun steentje hebben bijgedragen tot het welslagen van deze namiddag. In het voorjaar van 2023 komen we met veel plezier terug met een nieuwe show.

 

Christine De Smaele

 

Playbackshow

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele