Inhuldiging duofiets

Al een paar jaar was er de intentie om een duofiets aan te kopen. Hiervoor gaf een gulle weldoener in 2020 de voorzet door met een gesponsorde wandeltocht 5.500 euro op te halen. Te weinig voor de aankoop van zo’n fiets. Omdat onze collega Kim deelnam aan de Dodentocht, kwamen we op het idee om hieraan een sponsoring te koppelen. Samen met haar echtgenoot haalde ze de eindstreep en zamelde zo een kleine 3.000 euro in.

Dankzij deze gulle acties en met dank aan iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen voor deze sponsoring, werd onze droom werkelijkheid. Het is hartverwarmend om te zien dat zoveel mensen met ons meeleven.

 

Op maandag 14 november was het zover. Bart van de firma Vigo overhandigde ons officieel onze duofiets. De rode loper werd uitgerold en de fiets werd aangekleed met ballonnen. Een moment dat we niet zomaar konden laten voorbijgaan.

We gingen van start met een hapje en een drankje, gevolgd door een op maat gemaakt gedicht. De voorzitter van het Zorgbedrijf Meetjesland, Leen Ysebaert, huldigde de fiets nadien officieel in. Een aantal mensen werden hierbij in de bloemetjes gezet.

Nadien werd de dansvloer geopend. Dat we in WZC Ter Caele graag dansen en zingen, staat buiten kijf. Onze bewoners, de vrijwilligers en de medewerkers, lieten dan ook met plezier hun beste dansmoves zien en genoten van de vele meezingertjes gebracht door Luciano, waarvoor dank.

 

Wie zin heeft in een ritje met de duofiets, kan iemand van het KERA team aanspreken. Hopelijk komen er vele kilometers op de teller en kunnen we regelmatig door de straten van Evergem trekken.

 

Christine De Smaele


Duofiets

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele