Kaas- en wijnavond

Op vrijdag 7 oktober kon het kaas- en wijnfestijn na enkele coronajaren, eindelijk weer doorgaan! Dat iedereen er duidelijk zin in had, konden we merken aan de vele inschrijvingen.

In de late namiddag werd van start gegaan met het aperitief en bijhorende hapjes. Ondertussen werd het kaasbuffet door catering Landuit opgesteld. Er was een uitgebreid assortiment aan kaas, brood en fruit. Het was om bij te watertanden! Daarna werd het kaasbuffet geopend en kon je meermaals aanschuiven. Er was ook een vleesbord voorzien voor diegenen die geen kaas lusten. Dat het smaakte, staat buiten kijf. Er werd heerlijk gekeuveld en rijkelijk gegeten. Het deed onze bewoners deugd om samen met hun familie gezellig aan tafel te zitten. Na het buffet volgde een lekker dessert: rijstpap met of zonder bruine suiker.

Bedankt catering Landuit voor het zeer verzorgde kaasbuffet. Een dikke merci aan de keuken voor de hapjes en de rijstpap. Maar vooral ook dankjewel aan iedereen die geholpen heeft met de decoratie, om alles in gereedheid te brengen en om de avond vlotjes te laten verlopen. Samen staan we sterk!

Een formule die zeker voor herhaling vatbaar is!



Christine De Smaele

Kaas en wijn

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele