‘Ter Caele zomert’ met optreden van Micha en zijn Airkesmachine.

Maandag 19 september… tijd om er nog eventjes stevig in te vliegen! Ter gelegenheid van ‘Ter Caele zomert’ hadden we Micha met zijn Airkesmachine uitgenodigd.  Airkesmachine leek ons een ideale artiest om onze Thé dansant op te fleuren! En of we gelijk kregen!

Rond half drie kwam Micha de site van ons woonzorgcentrum met veel toeters en bellen opgereden. De naar Oudenaarde verkaste beroepsmuzikant Micha Vandendriessche, met Evergemse roots, bracht muziek met zijn zelfgeknutselde airkesmachine. Hij speelde heerlijke Vlaamse meezingertjes zoals ‘Marina’, ‘Ik ben verliefd op jou’, ‘Leef’, ‘De Nobelprijs’, ‘Ik hou van jou’ en zoveel meer op zijn keytar, een mix tussen een gitaar en een piano. Micha gaf ons ook wat culturele weetjes mee aan de hand van verschillende liedjes zoals ‘Mia’ van Gorky, ‘Een café zonder bier’ van Bobbejaan Schoepen… Naast het zingen bewees Micha dat hij eveneens zeer goed kon fluiten.

Wat Micha vooral typeert is zijn interactie, wat voor veel plezier en bewondering zorgde bij de aanwezigen. Er werd uitbundig meegezongen, gedanst en meegewiegd. Micha kreeg gans de zaal op één of andere manier in beweging wat zorgde voor hartverwarmende taferelen. Micha was aangenaam verrast door de gezellige sfeer, de ambiance en het dansgehalte in Ter Caele. Enkel maar lovende woorden langs beide kanten!

Een dikke merci Micha, we hebben een fantastisch mooie namiddag gehad en we hebben er enorm van genoten. We zien je heel graag nog eens terug in ons WZC Ter Caele!

 

Christine De Smaele

Airkensmachine

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele