Op zomerreis naar Knokke-Heist

Op donderdag 8 september was het eindelijk zover! Na enkele coronajaren konden we opnieuw naar de Belgische kust trekken! Velen hadden er duidelijk zin in.

We hadden de weersvoorspellingen aandachtig in de gaten gehouden en het zag er voor die dag niet zo goed uit. We kruisten onze vingers…

Iedereen was ’s morgens vroeg al druk in de weer om onze bewoners klaar te maken om mee te gaan op uitstap.

Tegen kwart na 9 stond iedereen klaar in de ontspanningsruimte. Het opstappen in de bus is altijd een belevenis op zich maar we waren goed georganiseerd zodat alles vlot verliep. Tegen 10 uur konden we richting Knokke-Heist vertrekken waar we in restaurant ‘Coupe De Nice’ konden genieten van vol-au-vent met frietjes. We werden in het restaurant met open armen ontvangen. Het eten was super lekker! Daarna kon iedereen vrijblijvend een deugddoende wandeling maken in de gezonde zeelucht of genieten van een terrasje. De weersgoden bleven ons overwegend gunstig gestemd. Enkel in de namiddag passeerde er een regenbui maar dat kon de pret niet bederven.

Rond half 5 keerden we terug huiswaarts. In het woonzorgcentrum konden de bewoners nog samen met hun familie en de vrijwilligers genieten van een avondmaal.

Na een deugddoende maar ook wel vermoeiende zomerreis, besloten vele bewoners om dan ook vroeg onder de wol te kruipen.

Christine De Smaele

Zomerreis

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele