De Gentsche Fieste

Naar aanleiding van de Gentse feesten, willen wij ook dit jaar de sfeer van deze feesten naar ons woonzorgcentrum brengen. Daarvoor kunnen wij reeds verschillende jaren beroep doen op Luciano.

Vrijdag 15 juli 2022 was het zover. De bewoners en hun familie installeerden zich op het terras onder een stralende zon. Een heerlijk briesje zorgde voor voldoende afkoeling. Luciano wist er met zijn op maat gebrachte programma rond ‘de Gentsche fieste’, onmiddellijk de sfeer in te brengen. 

Onze bewoners waren in hun nopjes en hadden er duidelijk zin in. Er werd uit volle borst meegezongen met “’t Vliegerken”, “In mijn stroatje zijn’t allemoal komeren”,… en nog zovele andere gekende Gentse liedjes.

Luc trakteerde ons op een variatie aan nummertjes van Walter De Buck, Eddy Wally en vele anderen. De liedjes en dan vooral de refreintjes, kenden voor onze bewoners geen geheimen. Betere ‘backing vocals’ kon Luc hem niet voorstellen!

De nummertjes werden op een vaak Gentse, maar vooral ludieke manier en aan de hand van anekdotes, aan elkaar gepraat. We waanden ons eventjes in Gent. Een echte aanrader!

Bedankt Luc, we hebben er allen enorm van genoten. Je hoorde na het optreden enkel maar lovende commentaren in de wandelgangen!

 

Christine De Smaele

Luciano

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele