Sangrianamiddag met optreden van Jolator

Op woensdag 8 juni stond een sangrianamiddag in combinatie met een optreden van Jolator op het programma.

Om 14u30 werden de bewoners bij het binnenkomen van de ontspanningszaal getrakteerd op een glaasje sangria of druivensap. De sangria zorgde bij sommigen al snel voor de nodige ambiance. Er wordt wel eens gezegd: de beste drank is water. Maar… je moet niet altijd het beste willen hebben.

Ondertussen konden we volop genieten van het optreden van Sleidingenaar, Johan Blanckaert, met zijn getunede rollator, of beter gekend als Jolator. De clou is dat je geen verschil ziet met een gewone rollator. Alle elektronica en de batterij zitten netjes weggestoken. Hij is, buiten de geluidsbox en de tablet, niet van een gewone rollator te onderscheiden. Deze rollator rijdt op afstandsbediening, kan voor- en achteruit bewegen, links of rechts walsen én pirouettes maken.

Johan speelde in op het publiek en zorgde voor heel wat interactie. Zo zette hij nu en dan een pruik op en konden we zien dat hij vlotjes op hakken kon dansen. Muzikaal liet hij ons kennismaken met tal van klassiekers. Er werd gretig meegezongen en meebewogen. Johan en zijn Jolator kenden veel succes. We waren het unaniem eens: het was een toffe, muzikale namiddag.

Bedankt Johan en graag tot later!


Christine De Smaele

Jolator

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele