Boosterprik met bezoek van de Popkoning

Op woensdag 22 juni kregen onze bewoners hun tweede boosterprik tegen covid-19. Ondertussen is het wel duidelijk dat de vaccins effectief helpen. Je helpt trouwens ook mee aan het opbouwen van de groepsimmuniteit.

Deze boosterprik zullen we echter niet snel vergeten, want we kregen hoog bezoek. Niemand minder dan Koning Filip (de Popkoning) kwam onze bewoners een hart onder de riem steken. Rond 14 uur liep iedereen koortsachtig door de gangen om alles in gereedheid te brengen voor het bezoek van Zijne Majesteit. De rode loper werd uitgerold en onze bewoners liepen wat heen en weer, in afwachting van hun boosterprik. Net zoals vorige keren, zaten onze bewoners netjes geïnstalleerd in hun deuropening wanneer de vaccinatiekar langskwam.

Ondertussen nam de Koning de tijd om een praatje te slaan met familie en personeel.

Tijdens en na het vaccinatiemoment, nam Koning Filip uitgebreid de tijd om bij de bewoners van het woon- en (be)zorg(d)centrum, zoals hij zelf aangaf, langs te gaan. Onder het motto ‘Oost West, t(e)huis best’, luisterde de Koning aandachtig naar de vele verhalen van onze bewoners en werd er gesproken over koetjes en kalfjes. Er werd geklonken met een aantal bewoners en er werden ludieke verhalen boven gehaald. Dat Koning Filip niet om een grap verlegen zit, is nog maar zacht uitgedrukt. Het zorgde voor een aantal hilarische momenten.

Uiteraard poseerden velen met plezier, samen met de Koning, voor de lens. Koning Filip was duidelijk in zijn nopjes, net zoals onze bewoners.

Op het einde konden we nog eventjes kennis maken met Zuster Vaseline en Achiel De Jonge.

Bedankt Koning Filip dat je eventjes tijd wou maken voor ons en onze bewoners. We kunnen opnieuw iets afvinken op onze bucketlist!

 

Christine De Smaele

De popkoning

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele