Muzikaal optreden van Cliff & Katrien

Op maandag 16 mei mochten we Cliff en Katrien verwelkomen in ons woonzorgcentrum. Onweerswolken hingen in de lucht, maar daar was binnen niets van te merken. Onze bewoners hadden er duidelijk zin in. Er heerste een warme, aangename sfeer.

Cliff kenden we reeds van vroeger. Vandaag mochten we eveneens kennis maken met Katrien, de echtgenote van Cliff.

Zij trakteerden ons op prachtige duetten en leuke meezingers met een vleugje humor. Zij brachten een mix van eigen nummers, de grote Vlaamse en Nederlandse klassiekers van café aan de haven tot een Rob De Nijs medley. Zij speelden zowel keyboard als accordeon. Accordeon is een muziekinstrument dat velen weten te appreciëren. Er werd gezongen, gedanst, mee gewiegd, gelachen en nu en dan een traantje weggepinkt. Het was een mooie, muzikale namiddag die ons eventjes onze zorgen liet vergeten. Voor sfeer en ambiance mogen we zeker een dikke 10 geven!

Na afloop van het optreden showde de zesjarige Manu, het zoontje van Cliff en Katrien, ons een aantal spectaculaire dansmoves. Hij doet momenteel disco dansschool en zal vanaf augustus beginnen met competitie disco dans. We zijn ervan overtuigd dat er voor hem een mooie carrière is weggelegd. Proficiat.

Bedankt Cliff en Katrien, jullie zijn een top muzikaal duo! Wij zeggen geen vaarwel maar tot ziens!

Op die dag werden de vrijwilligers ook eens figuurlijk in de bloemetjes gezet.  Bedankt vrijwilliger voor wie je bent, voor alles wat je doet, altijd recht uit je hart, nooit omdat het moet.

Christine De Smaele

Cliff & Katrien

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele