Playbackshow door personeel

Op maandag 14 maart kon onze playbackshow eindelijk doorgaan! Derde keer, goeie keer. Een show waar de bewoners steeds met veel plezier naar uitkijken.

Het personeel van WZC Ter Caele en een aantal collega’s van de hoofdzetel van het Zorgbedrijf Meetjesland, liepen die middag ietwat zenuwachtig door de gangen van het woonzorgcentrum.

Om 14u30 zaten de bewoners vol spanning te wachten. De artiesten overliepen backstage nog vlug een aantal pasjes en concrete afspraken.

Het verhaal verliep als volgt: Natascha (Natjen) en Arthur (Tuurken) waren ondertussen vele jaren getrouwd. Natjen had meegespeeld met de lotto en had de grote pot gewonnen. Ze besloot om samen met haar echtgenoot op cruise te vertrekken.

Er werd een scenario uitgeschreven waarbij telkens verwezen werd naar een liedje. Een diversiteit aan nummertjes kwam hierbij aan bod: ‘This is my life’, ‘Bij de rijkswacht’, ‘Ik heb een boot’, ‘The love boat’ en ‘Valencia’, zijn slechts een greep uit het ruime aanbod. Het geheel zorgde voor een aantal hilarische momenten.

Natjen en Tuurken namen de aanwezigen mee in hun voorbereiding naar hun cruise en beleefden met overgave de ‘ups and downs’ die ze tijdens hun reis mee maakten.

Er werd gebruik gemaakt van visuele en verrassingseffecten, tot groot jolijt van iedereen.

Iedereen was mee met het verhaal en de artiesten slaagden erin om de aanwezigen te betrekken met hun enthousiasme. Er werd aandachtig geluisterd, meegezongen en gelachen.

Men was het er unaniem over eens: het was een super mooie namiddag waarover nog lang zal nagepraat worden.  

Dank aan alle collega’s die hun steentje hebben bijgedragen tot het welslagen van deze namiddag.

In het najaar van 2022 zijn we er, hopelijk,  terug met een gloednieuwe show!

 

Christine De Smaele

 

Playbackshow

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele