Kerstfeest met Frank Valentino

Op donderdag 16 december heerste er een gezellige sfeer in ons woonzorgcentrum voor het jaarlijks kerstfeest. Voor de muzikale omlijsting konden we rekenen op Frank Valentino. Hij bezorgde ons een ‘happy afternoon time’. Dit resulteerde in vele vlotte meezingers zoals ‘Tulpen uit Amsterdam’, ‘Drink rode wijn’, ‘Valencia’ en zo veel meer. De liedjes volgden elkaar vlotjes op zodat de danslustigen zeker hun moves konden laten zien. Een aantal liedjes zorgden nu en dan voor ontroerende momenten. Het liedje ‘Il silencio’, waarbij Frank de trompet bespeelde, vonden velen een toppertje en liet niemand onberoerd. Uiteraard konden een aantal kerstliedjes niet ontbreken. Een perfectie combinatie die zorgde voor een gezellige sfeer.

Iedereen had duidelijk zin om er voor de laatste keer in 2021 nog eens een ferme lap op te geven. De dames van het animatieteam floreerden met hun rode kerstkleedjes tussen de aanwezigen en kregen daar positieve feedback op.

Met een glaasje glühwein erbij, zaten we helemaal in de kerstsfeer.

Het was opnieuw een prachtige, muzikale namiddag waarop we ons goed geamuseerd hebben. Een mooiere afsluiter van het jaar konden we ons niet wensen.

‘De kerstboom is versierd,

oud en nieuw wordt gevierd.

Veel geluk en een goeie gezondheid voor komend jaar,

wensen we jullie met elkaar.’

Met deze wensen namen we afscheid van 2021 en kijken we met volle moed 2022 tegemoet!

 

Christine De Smaele

Kerstfeest

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele