Rockabilly day

‘Rockabilly day’ in WZC Ter Caele


In het kader van het traject ‘wonen en leven’, werd op dinsdag 31 augustus 2021, een Rockabilly day georganiseerd. Onder het motto ‘samenwerken is de sleutel tot succes’, was het reeds vroeg in de ochtend alle hens aan dek. De personeelsleden van alle disciplines hielpen elkaar om de bewoners klaar te stomen voor de grote dag.

Wie dit wou, kon aanschuiven aan de schoonheidstafel voor een aangepast kapsel, make-up, aperitiefje, … terwijl verhalen van vroeger werden boven gehaald.

Allerhande versiering werd aangebracht zodat we ons eventjes in de jaren ’50 - ’60 waanden. Onze tuin werd omgetoverd tot een heuse kermis met een oliebollen- en popcornkraam, taartenbuffet, je kon er blikken omverwerpen, … Ook het personeel was voor die dag in aangepaste kledij gehuld.

En ja hoor, ook de zon was in de namiddag van de partij!

Voor de muzikale omlijsting konden we beroep doen op het duo Too Sharp. Zij brachten Rock and Roll met muziek uit de jaren ’50 – ’60 zoals Glenn Miller, Ray Charles, Fats Domino, …, afgewisseld met saxofoon en klarinet. Zij wisten het publiek te bespelen en er de sfeer in te brengen. Er werd duchtig meegezongen en gedanst. De muziek bracht vele herinneringen naar boven.

Bedankt aan iedereen die voor één dag uit zijn comfortzone is gestapt. Iedereen hielp iedereen in een ongedwongen sfeer, wat super was!

Voor sfeer en gezelligheid geven wij een dikke 10 voor deze geslaagde dag.



Christine De Smaele

Rockabilly

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele