Feest van het woonzorgcentrum


Het feest van het woonzorgcentrum stond op donderdag 16 september op ons programma. Een feest waar wij normaal gezien de vrijwilligers eens extra in de kijker zetten. Covid-19 besliste daar jammer genoeg nog altijd anders over.

Rond 10u30 kwamen de eerste bewoners de ontspanningsruimte binnengewandeld. De tafels waren mooi aangekleed en er heerste een opperbeste stemming. De geur van houtskool deed ons al watertanden naar de barbecue.

Om 11u15 werd van start gegaan met lekkere hapjes vergezeld van een heerlijke kir royal of druivensap.

Na het aperitief kon iedereen aanschuiven aan het buffet waar een ruime keuze aan groenten, fruit, brood, sausjes, pasta, aardappelgarnituren, vlees en gevogelte was voorzien. Sommige bewoners schoven meermaals aan het buffet aan. Vingers en duimen werden afgelikt. Het smaakte duidelijk!

Als afsluiter kon iedereen genieten van een overheerlijke verwenkoffie.

Na al dit lekkers was het tijd om onze benen even te strekken en om de opgedane calorieën te verbranden. Met wie kon dit beter dan met Martin Dewinter. Entertainer Martin wist ons onmiddellijk te bekoren met zijn zang en keyboard, waardoor onze dansvloer langzaam maar zeker werd gevuld.

Hij nam ons mee doorheen verschillende dansgenres zoals de hucklebuck, de scottish, een slow, een tango… Er werd gedanst, gezongen en heen en weer gewiegd. Er werd met volle teugen genoten. Ook met zijn accordeonnummers deed Martin vele harten smelten.

Iedereen was het erover eens: het was een geslaagde, gezellige dag met super lekker eten, een gezellige sfeer en toffe muziek.

Dank aan iedereen die zijn/haar steentje heeft bijgedragen aan deze geslaagde dag.


Christine De Smaele 

Feest van het wzc

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele