Sangrianamiddag met optreden van Micha en zijn Airkesmachine.



Sangrianamiddag met optreden van Micha en zijn Airkesmachine.



Op maandag 5 juli stond een sangrianamiddag op het programma. Naar aanleiding van de Vlaamse feestdag konden wij, dankzij het gemeentebestuur, onze namiddag muzikaal opluisteren met een optreden van Micha en zijn Airkesmachine.


In de voormiddag werd er gretig fruit gesneden.

Iedereen leek tevreden.

Als het glas in de namiddag voor onze neus werd gezet

fonkelden onze oogjes en beleefden we dolle pret!


Er wordt wel eens gezegd: de beste drank is water. Maar… je moet niet altijd het beste willen hebben.


We hielden het weer angstvallig in de gaten. Het goot water tot rond 13 uur en dan, wonder boven wonder, de zon begon te schijnen en het werd warmer.

Om 14 uur werden de bewoners op het terras geïnstalleerd in afwachting van Micha. De bewoners kregen een sangria aangeboden en dat zorgde bij sommigen al voor de nodige ambiance.

Rond 15 uur kwam Micha de site van ons woonzorgcentrum met veel toeters en bellen opgereden. De naar Oudenaarde verkaste beroepsmuzikant Micha Vandendriessche, met Evergemse roots, bracht muziek met zijn zelfgeknutselde airkesmachine. Hij speelde heerlijke Vlaamse meezingertjes op zijn keytar, een mix tussen een gitaar en een piano. Micha zorgde voor interactie, wat voor veel plezier zorgde bij de aanwezigen. Er werd gezongen en meegewiegd. Naast het zingen bewees Micha dat hij eveneens zeer goed kon fluiten.

Voor onze collega Annie, die binnenkort met pensioen gaat, had Micha enkele leuke deuntjes in petto. Als verrassing werd nog een op maat gemaakt gedicht voorgelezen. Annie was aangenaam verrast.

Ook voor Godelieve, onze 83-jarige bewoonster die net vandaag jarig was, werd een liedje gezongen. Godelieve voelde zich vereerd.

Bedankt Micha en gemeentebestuur Evergem. We hebben ervan genoten en zien je graag nog eens terug in ons WZC Ter Caele!



Christine De Smaele

    Airkensmachine

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele