Kerst in WZC Ter Caele

 Omwille van Covid-19 konden onze kerstmarkt, die gepland stond op 16 december, en ons kerstfeest, gepland op dinsdag 22 december, niet doorgaan.

 Het idee ontstond om beide zaken te combineren en onze bewoners toch eventjes onder te dompelen in de kerstsfeer.

 

Woensdag 16 december waren de bewoners van het gelijkvloers en de beschermde afdeling aan de beurt en maandag 21 december konden de bewoners van de eerste verdieping de sfeer komen opsnuiven.

Het animatieteam zorgde telkens voor de nodige ambiance door met hun kersttrui of rood kerstkleedje tussen de aanwezigen te floreren. Vooral de mannelijke bewoners wisten dit te appreciëren.

Men kon genieten van een glaasje glühwein, warme chocolademelk, een pannenkoek of een advokaat geschonken door Filliers Distillery uit Deinze, waarvoor dank. De advokaat kon velen onder ons bekoren!

Onze collega Hilde had voor deze gelegenheid kerststukjes en enkele andere kerstcreaties gemaakt die de bewoners en het personeel konden aankopen aan zeer democratische prijzen, ten voordele van de Dierenbescherming. Bedankt Hilde. Zij had eveneens voor elke bewoner een kleine attentie gemaakt.

Bedankt voor jullie steun.

 

Op de achtergrond speelde kerstmuziek en ondertussen werd er gezellig gekeuveld. We vergaten eventjes alle commotie rond Covid-19 en genoten van de sfeer en gezelligheid.

 

‘Vergeet het afgelopen jaar,

trek uw handen uit het haar.

Want nu gaat het beginnen.

In 2021 zullen we wel winnen.

Gezondheid, liefde en geluk,

je zal zien, onze hoop kan niet meer stuk!’

 

Met deze wensen namen we afscheid van 2020 en kijken we met volle moed 2021 tegemoet!

 

Christine De Smaele

Kerstfeest

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele