Start van de seniorenweek

 

2020… een jaar dat we niet vlug zullen vergeten.

 

Tot op het laatste moment was het een beetje onzeker afwachten of we de seniorenweek van 2020 muzikaal zouden kunnen/mogen inzetten.

 

Onze bewoners waren dan ook superblij dat we hiervoor groen licht kregen. We moeten wel rekening houden met een paar criteria, zoals niet dansen. We kozen ervoor om de week te starten met een optreden van Philip Boterman voor een beperkt aantal bewoners. Philip is bekend om zijn sfeervolle zang en keyboardspel. Ook deze keer werd hij vergezeld van zijn schoonvader Wilfried die eveneens een aantal muzikale nummertjes bracht.

 

Zowel de muzikanten als onze bewoners hadden er duidelijk zin in. Eindelijk nog eens een optreden!

Philip bracht dansbare liedjes uit vervlogen tijden bestaande uit verschillende muziekgenres in zowel het Nederlands, Frans als Engels. André Rieu, Will Tura, Eddy Wally, James Last en vele anderen passeerden de revue. Het geheel werd op een ludieke, humoristische manier aan elkaar gepraat.

 

Het was hartverwarmend om onze bewoners zo enthousiast te zien meezingen, mee wiegen en bewegen vanop hun stoel, maar vooral te zien genieten. Ze vergaten eventjes alle commotie rond corona.

 

Iedereen heeft zich kostelijk geamuseerd en de namiddag was veel te snel voorbij.

 

Een dikke pluim voor het enthousiaste publiek dat heeft bijgedragen tot deze onvergetelijke namiddag.

 

Een welgemeende dank je wel aan het olijke duo Philip en Wilfried!

 

Christine De Smaele

Philip Boterman

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele