Frank Valentino


Ter gelegenheid van de Week van de Vrijwilliger organiseerden wij op maandag 2 maart een activiteit waarin de vrijwilliger centraal stond. Wij verwelkomden hen met een glaasje bubbels en een bijhorend gedicht mocht uiteraard niet ontbreken.

In Ter Caele is het een gewoonte geworden dat muziek en dans op regelmatige tijdstippen aan bod komen. Muzikale activiteiten scoren momenteel zeer goed en we maken daar gretig gebruik van!

Een optreden van ‘Frank Valentino’ stond op het programma. Hij bezorgde ons een ‘happy afternoon time’. Dit resulteerde in vele vlotte meezingers zoals ‘Tulpen uit Amsterdam’, ‘Drink rode wijn’, ‘Valencia’, ‘Ik heb eerbied voor jouw grijze haren’ en zo veel meer. De liedjes volgden elkaar vlotjes op zodat de dansvloer steeds goed gevuld stond. De dansmoves van sommige bewoners werkten aanstekelijk zodat je niet anders kon dan gewoon meedansen of mee wiegen. Een aantal liedjes zorgden nu en dan voor ontroerende momenten. Het liedje ‘Il silencio’, waarbij Frank de trompet bespeelde, vonden velen een toppertje en liet niemand onberoerd.

Zowel onze vrijwilligers als ons bewoners, zongen met veel plezier mee uit volle borst.

De dag van vandaag kunnen wij niet meer zonder vrijwilligers. ‘Niemand kan alles doen, maar iedereen kan iets doen’. Wij appreciëren hun hulp en aanwezigheid en ook de bewoners zijn echt op hen gesteld. Het was dan ook de ideale gelegenheid om ons vrijwilligers een leuke attentie te overhandigen.

“Vrijwilligers, de volwassen versie van goede feeën”. Dank jullie wel vrijwilligers voor jullie fijne inzet!

Christine De Smaele

Frank Valentino

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele