Kerstfeest met Roland De Ridder en zijn orkestklavieren


Op dinsdag 17 december 2019 heerste er een gezellige drukte in ons woonzorgcentrum voor het jaarlijks kerstfeest. Het is ondertussen een traditie geworden dat Roland onze gastheer is op ons kerstfeest en telkens opnieuw bezorgt hij ons een onvergetelijke namiddag.

Na de koffie en taart stond de dansvloer al snel gevuld. Roland weet als geen ander de mensen te bekoren met zijn stem en zijn muziek. Zoals steeds komen verschillende muziekgenres aan bod. Zo konden we genieten van de alom gekende meezingertjes zoals ‘jou herken ik met gesloten ogen’ tot de prachtige dansmuziek van André Rieu. Verder gaat Roland maar al te graag in op de verzoeknummers waarbij de scottish en the huckle buck steeds gegeerde dansen zijn.

Zelfs de kleinkinderen van Edmond Van Steenkiste schoven aan op de dansvloer en lieten zich van hun beste kant zien. Zij werden uiteraard aangemoedigd door een warm applaus van de aanwezigen.

Iedereen had duidelijk zin om er voor de laatste keer in 2019 nog eens een ferme lap op te geven. De dames van het animatieteam floreerden met hun rode kerstkleedjes tussen de aanwezigen en kregen daar positieve feedback op.
Met een glaasje glühwein erbij, zaten we helemaal in de kerstsfeer.

Het was opnieuw een prachtige, muzikale namiddag waarop we ons goed geamuseerd hebben. Een mooiere afsluiter van het jaar konden we ons niet wensen.

 ‘Voor de laatste dagen van het jaar,
veel gezelligheid met elkaar.
Voor de 366 dagen die dan volgen,
veel geluk en weinig zorgen.’

Met deze wensen namen we afscheid van 2019 en kijken we met volle moed 2020 tegemoet!

Christine De Smaele



Kerstfeest

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele