Playback door het personeel



Op woensdag 20 november 2019 stond opnieuw een playbackshow op het programma gebracht door het personeel en de vrijwilligers van het Zorgbedrijf Meetjesland/WZC Ter Caele. Een show waar de bewoners steeds met veel plezier naar uitkijken.

Om 14.30 uur zaten de bewoners vol spanning te wachten. De artiesten overliepen backstage nog vlug een aantal pasjes en concrete afspraken.

Het verhaal van de show was een vervolg op de playback van in het voorjaar. Het verhaal verliep als volgt: Natascha (Natjen) en Arthur (Tuurken) kenden elkaar ondertussen 35 jaar en waren 32 jaar getrouwd. Van het nerdy koppel van vroeger was nog weinig te merken. Ze hadden ondertussen beiden een ware transformatie ondergaan en zagen er ruig en stoer uit door hun kledij en de tattoos die Tuurken op zijn arm had laten zetten. Ze hadden zich een moto aangeschaft en trokken ter gelegenheid van hun 32e huwelijksverjaardag nog eens met de moto naar hun ‘cafĂ© Ter Caele’, waar alles destijds begon.
Er werd een scenario uitgeschreven waarbij telkens verwezen werd naar een liedje. Een diversiteit aan nummertjes kwam hierbij aan bod: ‘Sinds een dag of 2’, Highway to hell’, de ‘Connemara’, ‘Opzij, opzij, opzij’, ‘Het is een nacht’ en ‘Disco oma‘ zijn slechts een greep uit het ruime aanbod. Het geheel zorgde voor een aantal hilarische momenten.
Natjen en Tuurken namen de aanwezigen mee in hun 32-jarig huwelijk en vertelden met overgave over de ‘ups and downs’ die ze tijdens hun huwelijk gekend  hadden.
Er werd gebruik gemaakt van visuele en verrassingseffecten, tot groot jolijt van iedereen.
Iedereen was mee met het verhaal en de artiesten slaagden erin om de aanwezigen te betrekken met hun enthousiasme. Er werd aandachtig geluisterd, meegezongen en gelachen.

Men was het er unaniem over eens: het was een super mooie namiddag waarover nog lang zal nagepraat worden.  

Dank aan de directie en het personeel dat zijn/haar steentje heeft bijgedragen tot het welslagen van deze namiddag.

In het voorjaar van 2020 zijn we er terug met een gloednieuwe show!

Christine De Smaele


Playbackshow november 2019

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele