Ook feest voor de thuisblijvers!


Vermits het voor een aantal mensen te zwaar is of niet mogelijk is om deel te nemen aan onze daguitstap naar zee, organiseren we voor hen en hun familie eveneens een extraatje. Dit vond plaats op maandag 9 september 2019 in de ontspanningsruimte van ons woonzorgcentrum.
Om 13.30 uur gingen we van start met koffie en gebak, vergezeld van een opkikkertje.
Om 14.30 uur mochten we Philip Boterman verwelkomen voor de muzikale omlijsting. Philip is bekend om zijn sfeervolle zang en keyboardspel. Voor dit muzikale gedeelte konden de andere bewoners eveneens aanschuiven.

Een goedgevulde zaal zorgde voor de nodige ambiance! De sfeer zat er onmiddellijk in.
Bij de eerste muzikale noten stond de dansvloer al snel gevuld, door zowel jong als oud. Iedereen danste, klapte en zong met elkaar.

Philip bracht dansbare liedjes uit vervlogen tijden bestaande uit verschillende genres: rumba, dans, wals… in zowel het Nederlands, Frans als Engels. ‘Zien dansen, doet dansen’ was hierbij zeker aan de orde. Een aantal rolstoelpatiënten waagden het om een aantal stapjes op de meezwepende muziek te zetten en met succes.
Wie het liever wat rustiger aan deed, kon meezingen met de liedjes uit voorgedrukte boekjes. Ook daar werd door jong en oud met veel plezier uit meegezongen.

Er was ruimte voor een mopje, visuele effecten en verzoeknummertjes. Van dit laatste werd gretig gebruik gemaakt: de Scottish en Hucklebuck staan meestal op de verlanglijst van de aanwezigen. Iedereen heeft zich kostelijk geamuseerd en de namiddag was veel te snel voorbij.

Een dikke pluim voor het enthousiaste publiek dat heeft bijgedragen tot deze onvergetelijke namiddag.

Uiteraard zien we Philip graag terug!

Christine De Smaele

Feest voor de thuisblijvers van zomerreis

Reacties

  1. Een geslaagde namiddag waar de bewoners hartelijk hebben van genoten is zeker voor herhaling vatbaar

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele