Sneukeltoer

Op zaterdag 15 juni stond onze jaarlijkse sneukeltoer op het programma. De week ervoor werden de weersvoorspellingen angstvallig in de gaten gehouden. Men sprak van regen, buien en nu en dan een opklaring. Met dit alles in het achterhoofd zorgden we toch voor een alternatief programma voor mocht het te slecht weer zijn.
Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en trokken we met een 40-tal enthousiastelingen op pad door de straten van Evergem.
Tijdens de tocht, die ongeveer 5 km lang was, waren er drie stopplaatsen voorzien. Bij onze vrijwilligers, Michel en Gerarda, mochten we de eerste keer halt houden. Daar werden we getrakteerd op een ijsje en limonade. Eens de batterijen opnieuw wat waren opgeladen zetten we onze tocht verder. Ter hoogte van het pleintje in de Hazegrasstraat was er een mobiele stop. Een lekker glaasje cava met aardbei wist men wel te appreciƫren. Vervolgens werd de tocht verdergezet om dan eventjes uit te blazen in het Elsloschuurken. Daar konden we een consumptie nuttigen samen met kaasblokjes en salami. Naast het genieten en bijpraten over hoe alles veranderd is, hadden we ook een opdracht gekregen: aan de hand van een fotozoektocht dienden we verschillende vragen op te lossen. De winnaar hiervan werd uiteindelijk Edmond Van Steenkiste. De tweede en derde prijs waren voor Simonne Van Damme en Anita De Groote.
Na onze tocht, mochten we in ons woonzorgcentrum aanschuiven voor lekkere hotdogs! En of het gesmaakt heeft.

Auteur: Christine De Smaele




Sneukeltoer

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele