Playback door het personeel

Op maandag 20 mei stond een playback show op het programma gebracht door het
personeel en de vrijwilligers van het Zorgbedrijf Meetjesland/WZC Ter Caele.
Buiten was het bewolkt en miezerig, maar daar was binnen niets van te merken. De bewoners zaten vol spanning te wachten en de artiesten stonden te popelen om van start te gaan.

Het verhaal van de show verliep als volgt: Natascha (Natjen) had reeds twee jaar een relatie met haar vriend Arthur (Tuurken). Natascha had hem voor die gelegenheid uitgenodigd voor een picknick in het park. Ze wou hem overtuigen om uiteindelijk eens met haar op reis te gaan met het vliegtuig. Iets waar hij een enorme schrik voor had.
Er werd een scenario uitgeschreven waarbij telkens verwezen werd naar een liedje. Een diversiteit aan nummertjes kwam hierbij aan bod: ‘Mamma Mia’, ‘Vlaanderen boven’, ‘Mooi weer vandaag’, ‘Mini rokje’ en ‘Zomersproetjes’ zijn slechts een greep uit het ruime aanbod. Het geheel zorgde voor een aantal hilarische momenten.
Uiteindelijk kon Natjen haar Tuurken overtuigen en vertrokken ze samen op reis naar de ‘Costa del Sol’ met ‘K3 Airlines’. Eind goed, al goed.
Iedereen was mee met het verhaal en de artiesten slaagden erin om de aanwezigen te betrekken met hun enthousiasme. Er werd aandachtig geluisterd, meegezongen en gelachen.

Men was het er unaniem over eens: het was een super mooie namiddag waarover nog lang zal nagepraat worden.  
Dank aan de directie en het personeel dat zijn/haar steentje heeft bijgedragen tot het welslagen van deze namiddag.

Op woensdag 20 november zijn we opnieuw van de partij met een gloednieuwe show. Noteer deze datum alvast in jullie agenda!

Christine De Smaele





Playback

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele