Marjolein met haar broers in WZC Ter Caele

Op woensdag 22 mei kwam Marjolein (12) met haar broers Florian (14) en Elewout (11) en de jongste telg Arton (8) naar ons woonzorgcentrum. Marjolein is bekend van het TV-programma Belgium’s Got Talent, waar ze het in 2016 met haar zangtalent tot in de finale schopte.

Deze muzikale familie brengt ons reeds verschillende jaren een bezoek. Steeds opnieuw bewijzen ze dat er onder de jeugd nog veel talent heerst.

Marjolein en Elewout zongen opnieuw klassieke nummers zoals Avé Maria, Con Te Partiro… afgewisseld met enkele vioolnummers. Voor de vioolnummers konden ze op versterking rekenen van Florian en Arton. We werden eveneens getrakteerd op een miauwconcert, waarbij niet alleen de zang maar vooral ook de mimiek centraal stond.
Elewout en zijn papa zorgden dan opnieuw voor enkele nummers met viool en gitaar.
Dit alles werd vlot (en vaak op een ludieke manier) aan elkaar gepraat door Elewout.
Er werden ook een paar nummers met een strijkkwartet gespeeld.

Dit alles zorgde voor kippenvelmomenten. Er werden zelfs traantjes weggepinkt. Het was muisstil in de zaal.

Tijdens de pauze namen de kinderen de tijd om mee een drankje uit te delen, te poseren op de foto of gewoon een praatje te slaan met de bewoners.

Na afloop hoorde je enkel lovende woorden: “adembenemend mooi, nog nooit gezien, wat een stem heeft Marjolein, zo’n natuurtalent, Marjolein mag naast André Rieu staan…”. Lief hoe Florian, Marjolein en Elewout elkaar onderling helpen en stimuleren.

Schattig hoe Arton op het einde, in naam van de kinderen, zowel hun ouders als alle aanwezigen bedankte voor hun enthousiasme.
Als kers op de taart bracht Arton nog een vioolnummer.
Hij start vanaf september met ‘woord’ op de muziekschool en heeft al één en ander in petto voor volgend jaar. Dat belooft! We kijken er alvast naar uit.

Bedankt Marjolein, Elewout, Florian, Arton en ouders voor deze fantastisch mooie namiddag.


Christine De Smaele



Marjolein en haar broers

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele