Babbelaperitief

Op regelmatige tijdstippen is er op vrijdagvoormiddag babbelaperitief. Daarbij staan drinken, chips, kaas en vooral veel babbelen en lachen centraal. Een gevarieerd aantal onderwerpen komen aan bod. We spelen in op de actualiteit, verhalen van vroeger komen naar boven, er worden moppen verteld… en bij dit alles hoort uiteraard een porto, vanillejenever of fruitsap. Moet ik nog meer aanhalen om te zeggen dat het er steeds heel gezellig aan toe gaat?

Op vrijdag 22 en vrijdag 29 maart, werden we tijdens ons aperitiefmoment op verse garnalen getrakteerd door Rita Desoete, waarvoor dank.
De activiteit ging eerst door in de zithoek op het gelijkvloers en daarna in de zithoek op de eerste verdieping. Het was de bedoeling dat de bewoners de garnalen zelf pelden. En of het hen lukte! Ondertussen werd er gezellig gekeuveld en hier en daar stiekem geproefd.
Eens de klus geklaard, werd alles netjes verdeeld en werd er volop verder gepraat over allerlei andere lekkere zaken.

Op vrijdag 22 maart konden we zelfs genieten van livemuziek gebracht door onze bewoner Noël. Hij zorgde voor ambiance door meezingers te spelen op zijn orgel en mondharmonica.

Als het aan ons lag, mogen er meer van zulke lekkernijen geserveerd worden tijdens onze babbelaperitief!

Christine De Smaele



Garnalen pellen

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele