Slotreceptie van de week van de derde leeftijd

Op vrijdag 23 november 2018 mochten we Philip Boterman verwelkomen voor de slotreceptie van de  ‘week van de derde leeftijd’ in ons woonzorgcentrum. Philip is gekend om zijn sfeervolle zang en keyboardspel.

Ter gelegenheid van de slotreceptie werd er van start gegaan met een glaasje bubbels, wat bijdroeg tot een ontspannen sfeer.
De leerlingen van het Vurstjen (onder leiding van juf Kristien), die ondertussen hun weg al goed kennen in ons woonzorgcentrum, kwamen die namiddag mee helpen en feesten.
Een goedgevulde zaal zorgde voor de nodige ambiance. De punten voor sfeer en gezelligheid scoorden dan ook een dikke 10!

Bij de eerste muzikale noten stond de dansvloer al snel gevuld, door zowel jong als oud. Iedereen danste, klapte en zong met elkaar.
Een dikke pluim voor de jeugd, die zich van zijn beste kant heeft laten zien!

Philip bracht dansbare liedjes uit vervlogen tijden bestaande uit verschillende genres: rumba, dans, wals…
Wie het liever wat rustiger aan deed, kon meezingen met de liedjes uit voorgedrukte boekjes. Ook daar werd door jong en oud met veel plezier uit mee gezongen.

Er was ruimte voor een mopje en voor verzoeknummertjes. Iedereen heeft zich kostelijk geamuseerd en de namiddag was veel te snel voorbij.

Uiteraard zien we Philip graag terug in 2019!

Christine De Smaele

Slotreceptie van de week van de derde leeftijd

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele