Playbackshow door het personeel

Op maandag 19 november werd het startschot gegeven van de week van de derde leeftijd. Een week vol activiteiten voor onze bewoners.
Hoe konden we die week beter inzetten dan met een playback show gebracht door het personeel van het Zorgbedrijf Meetjesland.
Buiten was het koud, winderig en druilerig, maar daar was binnen niets van te merken.
De bewoners hadden er zin in en de artiesten stonden te popelen om van start te gaan.

Een diversiteit van nummertjes kwam aan bod: ‘De vogel’ ; ‘How do you do’ ; ‘In mijn stroatjen…’ ; ‘Je hebt me duizend maal belogen’ ; ‘You are the one that I want’ en ‘Jij bent de mooiste’ zijn slechts een greep uit het ruime aanbod. Het personeel gaf het beste van zichzelf.

Het enthousiasme werkte aanstekelijk en de bewoners zongen en klapten uitbundig mee.

Het geheel werd op een ludieke manier aan elkaar gepraat door de ondertussen 85-jarige Laura Lynn.  Ze twijfelde of een woonzorgcentrum wel iets voor haar was. Na afloop van de show was ze overtuigd dat het in Ter Caele best wel aangenaam vertoeven is en dat ze zich ook op de wachtlijst van het woonzorgcentrum zal laten zetten.

Iedereen was het erover eens: er zit talent onder het personeel van het Zorgbedrijf Meetjesland/WZC Ter Caele! De bewoners kijken nu reeds uit naar een volgende editie.
Dank aan het personeel dat zijn/haar steentje heeft bijgedragen tot het welslagen van deze namiddag.


Christine De Smaele
Playbackshow

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele