De Ter Caele zangers begeleid door accordeonist Kris Bruggeman en zanger/gitarist Freddy Engels

Op maandag 22 oktober 2018 stond een muzikale namiddag met de Ter Caele zangers en Kris Bruggeman en Freddy Engels op het programma.
Kris is reeds een gekend figuur binnen ons woonzorgcentrum. Op regelmatige basis zorgt hij voor muzikale begeleiding met zijn accordeon. Kris had voor deze gelegenheid Freddy meegebracht om de namiddag te animeren. En of het een geanimeerde namiddag werd! Freddy zong, speelde gitaar en had een aantal kleurrijke hoedjes en attributen mee die zorgden voor dat extraatje meer. Het geheel werd op een vaak ludieke manier aan elkaar gepraat.

Kris en Freddy, beter gekend als het duo Spic & Span, zongen liedjes uit onze muziekboekjes van de ‘Ter Caele zangers’ en bekende liedjes van Will Tura. Ze wisten de goed gevulde zaal hiermee aangenaam te verrassen.
Er werd uitbundig meegezongen en zelfs gedanst.

Het enthousiasme werkte zo aanstekelijk dat Arseen Van Acker het niet kon laten om mee te komen zingen met Spic & Span. Dat Arseen kan zingen, wisten we, maar toch overtrof hij zichzelf die namiddag. Hij deed dit vol overtuiging en het werd het trio: Spic, Span en Silan!

Na de activiteit werd er in de zithoek alvast verder gepraat over de fijne, muzikale namiddag.

Bedankt aan iedereen voor deze mooie namiddag. Wij zien Spic & Span (en Silan) graag terug.


Christine De Smaele

Ter Caele Zangers met Kris Bruggeman en Freddy Engels

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele