Tweede go-cart rit door Evergem


Op maandag 3 september stond een nieuwe go cart rit op het programma. Voor deze gelegenheid konden we opnieuw gebruik maken van de elektrisch aangedreven G-bus van de Gemeentelijke Basisschool Evergem, waarvoor dank.

Het weer was minder zonnig dan voorspeld. Het was eerder bewolkt, maar dat kon de pret niet bederven.
De bewoners installeren op de go cart was zoals steeds een belevenis op zich waarbij zowel de bewoners als wijzelf ons kostelijk amuseerden. Deze activiteit valt duidelijk in de smaak bij ons bewoners. Zelfs 90-plussers waagden zich aan een tochtje.

We reden doorlopend korte ritjes door Evergem, aangemoedigd door toeterende auto’s en zwaaiende mensen. Daar het de eerste schooldag was en we onder andere passeerden toen de schoolkinderen net de school verlieten, hadden we veel bekijks. We werden zelfs aangemoedigd door de jeugd met ‘doe zo voort’. Een betere reclame voor de G-bus en ons woonzorgcentrum, kunnen we ons niet voorstellen.

De bewoners genoten ervan en fietsten gezellig mee. Er werd tussendoor zelfs wat gezongen en uitbundig gepraat over hoeveel alles toch veranderd is.

Christine De Smaele

Tweede go-cart rit door Evergem

Reacties

  1. Super...we vinden het leuk dat jullie hem af en toe eens gebruiken en dat de bewoners wat kunnen genieten en bewegen tijdens een gezellige tocht door Evergem! Proficiat aan de organisatoren! Annick De Wispelaere.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele