Feest van het woonzorgcentrum

Op donderdag 20 september stond het feest van het woonzorgcentrum op het programma. Dit is tevens het feest waarop we de vrijwilliger eventjes in de kijker willen zetten.

Elke vrijwilliger is zoals hij is, uniek als persoon. Bijzonder, maar toch ook gewoon. Zij dragen regelmatig hun steentje bij en dat maakt ons en de bewoners blij. Daarom, aan elke vrijwilliger, bedankt voor wie je bent en wat je doet. Altijd recht uit het hart en niet omdat het moet.

Genietend van de achtergrondmuziek gebracht door Martin Dewinter, werd om 11.15 uur van start gegaan met een lekker aperitief en hapjes.
De zon was van de partij en iedereen liep in zijn nopjes. Traditiegetrouw verwennen wij die dag ons bewoners en de vrijwilligers met een overheerlijke barbecue.
Men kon aanschuiven aan het buffet waar een ruime keuze aan groenten, fruit, aardappelgarnituren en vlees was voorzien. En of het smaakte! Sommigen gingen twee, zelfs tot drie maal toe naar het buffet.

Onze voorzitter, Kurt Moens, bedankte de vrijwilligers voor hun inzet en overhandigde hen een geschenk.
Ter ere van de vrijwilligers werd eveneens een gedicht voorgelezen met hierbij speciale aandacht voor drie vrijwilligers die dit jaar gestopt zijn. Zij werden eens extra in de bloemetjes gezet.

Bij de koffie kreeg men een lekker mokka taartje aangeboden. Ondertussen ging Martin met zijn accordeon van tafel naar tafel en overal werd uitbundig meegezongen.

Na al dit lekkers, was het tijd om onze benen even te strekken. Onze dansvloer stond in een mum van tijd vol. Martin zorgde ervoor dat er voor elk wat wils was: de hucklebuck, de scottish, de macarena, een slow, een tango… kortom, teveel om op te noemen. Er werd gedanst, gezongen en heen en weer gewiegd. Men genoot met volle teugen.

Iedereen was het erover eens: het was een geslaagde, gezellige dag met super lekker eten, een gezellige sfeer en toffe muziek.

Dank aan iedereen die zijn/haar steentje heeft bijgedragen tot het welslagen van deze dag.


Christine De Smaele
Feest van het woonzorgcentrum

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele