Pensioenfeest Doris

Op woensdag 18 april vierden wij het pensioenfeest van onze collega Doris. 


Tegen 14.30 uur kwam zij ietwat nerveus ons woonzorgcentrum binnen. De collega’s op dienst hadden een erehaag gevormd voor haar en onder luid applaus werd zij naar de ontspanningsruimte begeleid.
Toen ze de zaal binnen kwam, wist Doris eventjes niet waar ze het had: een heleboel bewoners en familieleden zaten haar op te wachten. Er werd gestart met een glaasje bubbels en diverse hapjes. 

De namiddag werd muzikaal verder gezet met accordeon en zang, door Leander en Ilona, 16 en 13 jaar. Zij brachten verschillende meezingertjes zoals ‘In de stille kempen’, ‘Santé, santé’ maar ook een aantal typisch Gentse liedjes waaronder ‘Het vliegerken’, speciaal voor Doris. 
De sfeer was opperbest en er werd uitbundig meegezongen en gedanst. Onze dansvloer was te klein. Tijdens de pauze nam Doris de tijd om afscheid te nemen van de bewoners door hen te bedanken met een kleine attentie en de nodige knuffels en zoenen. 

De namiddag werd afgesloten met een gedicht op maat gemaakt voor Doris en een aantal leuke geschenkjes. Ze werd er een beetje emotioneel van en dankte iedereen voor dit fijne feestje! 

Bedankt aan de muzikale sfeermakers van dienst: Leander en Ilona!


Auteur: Christine De Smaele

2018_PensioenDoris

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele