Week van de vrijwilliger


Ter gelegenheid van de week van de vrijwilliger, organiseerden wij op maandag 5 maart een activiteit waarin de vrijwilliger centraal stond.

In Ter Caele is het een gewoonte geworden dat muziek en dans op regelmatige tijdstippen aan bod komen. Muzikale activiteiten scoren altijd zeer goed, zodat we daar met plezier gebruik van maken.

Een optreden van het ‘Wachtegalen Meezingkoor’ stond op het programma. Het koor bestaat uit een 25-tal dames, allemaal 55-plussers en op één of andere manier zelf vrijwilligster. Zij brachten ons meezingertjes zoals ‘E viva España’, ‘Als de nacht verdwijnt’, ‘Laat de zon in je hart’ en vele andere. De liedjes werden zeer vlot en met een kwinkslag aan elkaar gepraat.

Zowel onze vrijwilligers als de bewoners, zongen met veel plezier mee uit volle borst. Dat er bovendien heel wat gedanst werd, staat buiten kijf!

Tijdens de pauze kregen alle aanwezigen een glaasje bubbels met wat versnaperingen aangeboden. De sfeer zat er goed in.

De dag van vandaag kunnen wij niet meer zonder vrijwilligers. Wij appreciëren hun hulp en aanwezigheid en ook de bewoners zijn echt op hen gesteld. Het was dan ook de ideale gelegenheid om onze vrijwilligers een leuke attentie te overhandigen.

“Een vrijwilliger is iemand waarbij het hart beweegt en de handen het werk doen”. Dank jullie wel vrijwilligers, voor jullie fijne inzet!

Auteur: Christine De Smaele

2018_weekvandevrijwilliger

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele