Interactie tussen jong en oud


2018 werd in Ter Caele muzikaal ingezet.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 4 januari genoten we van een muzikaal optreden van Bart Van Genth vergezeld van een glaasje bubbels en diverse hapjes. Bart, beter bekend als de Vlaamse Jo Vally, had vanaf de eerste noot het publiek mee. Onze bewoners genoten samen met familie en vrienden van de vele bekende meezingertjes. Uiteraard werd er uit volle borst meegezongen en vooral ook enthousiast meegedanst. Dat er in Ter Caele nog kranige tachtig-plussers wonen, staat buiten kijf.

Maandag 15 januari stond er een muzikale namiddag op het programma. Voor onze reeds bekende thé-dansant konden we deze keer rekenen op DJ Spring-in-’t veld Sam.
Vanuit het animatieteam werd er op voorhand met de DJ een playlist samen gestoken. Wie echter de dag zelf een verzoeknummertje had, hoefde dit enkel maar te vragen en werd op zijn wenken bediend. Onze dansvloer was bij momenten te klein. Wie niet kon dansen, zat gretig mee te swingen of moedigde de andere bewoners aan met een applaus. Het werd een swingende, gezellige namiddag.
Met een blos op de wangen en moe, maar vooral voldaan, keerde iedereen terug naar zijn kamer.

Men kijkt nu reeds uit naar de volgende muzikale namiddag.

Bedankt aan iedereen voor het welslagen van deze namiddagen.


Auteur: Christine De Smaele
...

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele