Zomerfeest voor de beschermde afdeling


Op dinsdag 30 juni stond het zomerfeest voor de beschermde afdeling op het programma.
Het thema was ‘zomer’. Buiten was het druilerig, maar daar was binnen niets van te merken.
De ontspanningsruimte werd omgetoverd tot een zomers geheel. De decoratie aan de ramen, op de tafels en aan het plafond deden je mijmeren naar een zonnig terras aan zee.
Aan elk detail werd gedacht. Zelfs de outfit van het paramedisch team kaderde in het thema. Hun fleurige kledij met bloemetjes en boa’s in allerlei kleuren, gaven de ‘finishing touch’.

Rekening houdend met de coronamaatregelen, was het dit jaar een feest zonder familie. Iedereen gaf echter het beste van zichzelf om het de bewoners zo aangenaam mogelijk te maken.
Zodra iedereen gesetteld was, kreeg men een mojito met bijhorende hapjes aangeboden. De mojito werd ons geschonken door onze hoofdverpleegkundige Lucie, omdat het haar laatste werkdag in Ter Caele was. Tijdens het aperitief kreeg zij een schilderij (gemaakt door de bewoners) overhandigd en werd er een gedicht op maat voorgelezen door één van de bewoners. Wij wensen Lucie alle succes toe in haar nieuwe job binnen het Zorgbedrijf.
Het aperitief werd gevolgd door heerlijke goudbruine frietjes met een assortiment aan gefrituurde lekkernijen. Als afsluiter werd er gezorgd voor een koud romig toetje.

Nadien werden de bewoners naar hun afdeling terug gebracht om eventjes wat uit te rusten. Daarna speelden we samen bingo. Iedereen nam deel en de competitiegeest zat er bij sommigen duidelijk in. Op het einde van het spel konden alle deelnemers kiezen uit een mooi aanbod van prijzen.
Bedankt aan iedereen voor het welslagen van deze fijne dag.

Christine De Smaele

Corona 15

Reacties

Populaire posts van deze blog

Optreden Mme. Zaza Project

Muzikaal optreden Garry Hagger

Zomerfeest in WZC Ter Caele